Extraavisen.no

Utenriks

17 omkom i brann på nattklubb i Thailand

(THAILAND): Minst 17 mennesker er bekreftet omkommet etter at det brøt ut brann på en nattklubb i Chonburi-provinsen i Thailand.

Publisert for

, den

I tillegg er 40 personer sendt til sykehus som følge av skadene de har pådratt seg.

Politisjef Wuttpong Somjai sier til nyhetsbyrået Reuters at brannen oppsto klokka 1 på natten i Sattahip i Chonburi. Han sier også at alle ofrene var thailandske statsborgere. Nyhetsbyrået melder om at 13 mennesker har omkommet, mens thailandske medier melder om at 17 er hittil bekreftet døde.

Videoer som er lagt ut av redningstjenesten viser unge mennesker som løper ut i panikk. Brannen skal ha forverret seg, noe som førte til at det tok tre timer for brannmannskapet å få kontroll på.

Infernoet startet rundt klokken 01.00 da kunder pakket Mountain B-puben. Bilder viste folk som løp i sikkerhet og skrek mens flammer og røyk veltet opp fra bygningen.

Ni menn og fire kvinner omkom i brannen. Fire forkullede kropper ble funnet foran den enetasjes pubbygningen, tre på et herretoalett, en ved en DJ-bod og fem ved en kasse. Alle ofrene antas å være thailandske statsborgere, melder Thainytt.

Mountain B dekker mer enn tre rai land og ligger på Sukhumvit Road i Sattahip, syd for Pattaya.

Chonburi-provinsen ligger 150 kilometer sørøst for hovedstaden Bangkok, skriver NTB.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Extraavisen arkiverer 2,7 mill. artikler. Les mer