Mannen som er den første av sitt slag må amputere den dyrebare gjenstanden han har mellom beina. Dermed kan han glemme alt som har med sex og onanering å gjøre.

Sykdomshistorien hans blir nå omtalt i The Cureus Journal of Medical Science, som er et fagfellevurdert medisinsk tidsskrift.

Ifølge tidsskriftet kommer det rem at mannen hadde gått rundt med en kul i penisen i vel tre måneder. Mannen tenkte ikke noe over det og oppsøkt ikke legen, men da kulen hadde vokst til nærmeste seks centimeter tok han kontakt med legen.

Hos menn er det vanlig å få kul på penis, eller cyste som det heter. Det kan være flere årsaker til å få cyste og det finnes medisiner som kan fjerne kulen. Kul på penis kan også være symptomer eller tegn for peniskreft, ifølge Store Norske Leksikon.

Kulen til 18-åringen skal heller ikke ha påvirket under vannlating eller sexlivet. Ifølge Dagbladet som først omtalte nyheten, skal det ha blitt tatt biopsi av kulen, som avdekket at det inneholdt kreftceller i kulen.

Legen skal ha funnet ut at 18-åringen bar på kreftsykdommen Ewings Sarkom.

I Norge er det 5-10 tilfeller som får denne type sykdom. De som diagnostiseres med Ewings sarkom, er vanligvis i aldersgruppen 5–25 år. Om lag 70 prosent av pasienter med Ewings sarkom helbredes, ifølge Store Norske Leksikon.

Ved Ewings sarkom kan svulstene være lokalisert til underekstremitetene, men også til bekkenet, ryggsøylen, overarmsbenet eller brystveggen (ribbene). Symptomer er vanligvis en smertefull hevelse, men i motsetning til det man finner ved osteosarkom er allmennsymptomer som feber, slapphet, anemi og høy blodsenkning mer vanlig, skriver Oslo Universitetssykehus.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Del videre

Extraavisen arkiverer 2,7 mill. artikler. Les mer