Extraavisen.no

112

19-åring døde etter stikkskader

En 19 år gammel mann er bekreftet død etter at han ble funnet med stikkskader i en bolig i Sandefjord natt til søndag.

Publisert for

, den

Foto: Mauricio Evensen / Extraavisen.no

– Ingen av de involverte er kjent for politiet fra tidligere forhold, annet enn at én av de siktede har fått en bot i en sak som er irrelevant for denne saken, sier politiadvokat Pernille Nordendal i Sørøst politidistrikt til NTB.

Vår journalist i Extraavisen, Mauricio Evensen har vært på stedet, og forteller at det var krimteknikker på stedet og samlet inn bevis til etterforskningen.

Nordendal sier til nyhetsbyrået at det er for tidlig i etterforskningen å si noe om hendelsen, og vil ikke gå ut med noe detaljer rundt hendelsen som fant sted i en bolig i Sandefjord.

Avhørene av de siktede er ikke ferdig, og politiet jobber fortsatt med etterforskningen. Det var natt til søndag at politiet fikk melding om knivstikking, og da politiet ankom adressen i Runarveien litt over klokken 4 natt til søndag, fant de en mann som var utsatt for stikkskader.

Politiet opplyser at det ikke skadene ble vurdert som livstruende i innledningsvis. 19-åringen døde på sykehuset som følge av blodtapet etter knivstikkingen.

To personer er pågrepet, en mann i slutten av tenårene og en i 20-årene.

Lik Extraavisen.no på Facebook!