112

76-åring fortsatt savnet

Oslo politidistrikt gikk mandag kveld ut med etterlysning av en 76 år gammel mann. Mannen, som ble sist observert på Grefsen, beskrives som en slank person med grått hår. Da han forsvant skal han ha vært iført blå lue, blå Bergans-dunjakke, jeans og svarte og grå joggesko. Han hadde muligens en ryggsekk.

Både politi og frivillige letemannskaper har siden 76-åringen ble meldt savnet lett etter ham med alle tilgjengelige ressurser. Operasjonsleder Tor Gulbrandsen opplyser til media at det er brukt betydelige ressurser i søket etter mannen, men foreløpig uten hell.

Da mannen sist ble sett i det han gikk av 51-bussen i Maridalen, er det i dette området mesteparten av søket har foregått. Operasjonslederen vil ikke utelukke at 76-åringen kan være mange steder.

– Nå har det gått lang tid, så han kan være mange steder, men vi kan ikke være overalt, uttaler Gulbrandsen til Avisa Oslo.

Den savnede slik politiet mener han var kledd da han forsvant. FOTO: POLITIET

Ulike teorier

Operasjonslederen opplyser at letingen vil fortsette, selv om det akkurat nå ikke er søkemannskaper ute. Dette skyldes at det nå er søkt i de områder man anser som aktuelle. Det videre arbeidet i saken vil nå bli å få inn nye opplysninger om mulige steder å søke etter den savnede. Men det forsikres at politiet ikke gir opp så lenge det er håp om å finne ham.

Når det gjelder hva som kan være grunnen til hva som har har skjedd 76-åringen, holder man alle muligheter åpne. En hypotese er at han kan ha fått ett illebefinnende, en annen er at han kan ha blitt utsatt for en ulykke.

Det understrekes fra politiet at de har intet grunnlag for å tro at forsvinningen skyldes noe kriminelt eller straffbart.

Lik Extraavisen.no på Facebook!