Innenriks

Alexander Stewart til Oslo

Stjerneskuddet Alexander Stewart skriver sanger om hjertesorg, og musikken hans har nok vært soundtracket til mange med knuste hjerter verden over. Nå legger sangeren og låtskriveren ut på turné, og allerede 26. februar blir det intimkonsert på Krøsset i Oslo.

Foto: Live Nation

Den Los Angeles-baserte sangeren og låtskriveren har imponert med fengslende pop, fylt av emosjonell ærlighet og en fantastiske stemme. Gjennom sine nye utgivelser viser Stewart at han er en artist som virkelig har omfavne sitt unike talent, og etablerer seg som en stemme for fremtiden.

Musikk har alltid vært en del av livet til Alexander Stewart. Den Toronto-fødte artisten, som begynte i kor allerede i ung alder, fant inspirasjon gjennom Shawn Mendes og Charlie Puth sine coverversjoner av kjente låter på YouTube. Dette førte til at han dro i studio med en kompis, og etter å ha jobbet hardt traff han blink og gikk viralt med sin versjon av Camila Cabello-låta «Havana».

Stewart fortsatte å bygge sin plattform, men målet om å lage egen musikk. Den iherdige artisten tilbrakte så mye tid han kunne i studio for å lære mer og utvikle seg som låtskriver, og med singelen «Backwards» fra 2020 oppnådde han over 20 millioner streams og listeplasseringer.

Alexander beskriver musikken sin som “heartbreak music,” og nevner både den dristige popen til Lady Gaga og Sam Smiths elegante romantikk som noen av sine største innflytelseskilder. “I have this ability to only like people who don’t like me,” spøker han.

Siden gjennombruddet har Alexander Stewart gitt ut låter som «Echo», «When You Love Someone», «Back to You» og ikke minst populære «Blame’s On Me».

Lik Extraavisen.no på Facebook!