Extraavisen.no

Rampelyset

Amine (21) kvalifisert seg til finalen

(PUERTO RICO): Den norske deltakeren, Amine Storrød (21) har kvalifisert seg til finalen i den internasjonale skjønnhetskonkurransen Miss World i Puerto Rico.

Publisert for

, den

Amine Storrød imponerer dommerne i den internasjonale konkurransen Miss World i Puerto Rico. Foto: Inge Strømseng

Det melder Fredrikstad Blad.

– Det går kjempefint. Vi gjør nye ting nesten hver eneste dag. Jeg er så utrolig takknemlig for muligheten til å representere Norge. Hele verden er samlet på sted. Jeg har lært så mye her nede om de forskjellige landene. Vi snakker mye om «Beauty with a purpose», og man blir utrolig inspirert til å hjelpe alle, sier Amine til avisen.

Under hennes deltakelse skal 21-åringen ha imponert juryen, som deretter førte til at hun kvalifiserte seg til finalen i både sport og talent.

– Miss World har solid fokus på forskjellige talenter for å komme videre. Man må vise dyktighet i flere sjangere som idrett, talent og dans, sier talsperson i Miss Norway, Knut Yrvin til Extraavisen.

Yrvin syns Storrød imponerer i konkurransen:

– Amine har erfaring som topputøver på kunstskøyter og isdans i årevis. Dette gir full uttelling i Miss World. Noe som dytter hun frem i konkurransen. Imponerende!

Miss World 2021 finner sted ved José Miguel Agrelot Coliseum i San Juan i Puerto Rico. Vinneren vil bli annonsert 16.desember i år, samme tid når Nora Emilie Nakken skal delta i Miss Universe i Eliat i Israel.

Lik Kjendiz.no på Facebook!

Extraavisen arkiverer 2,7 mill. artikler. Les mer