Extraavisen.no

Kjendiz

Amine avslører babynyhet

(RAMPELYSET): I juni ble det kjent med at paret Amine Stang (36) og Petter Tang ventet sitt andre barn sammen. Nå kan hun endelig avsløre den store babynyheten.

Publisert for

, den

AVSLØRER BABYNYHET: For noen uker siden kunne hun avsløre at to år gamle Emmy Adelina skal bli storesøster. Foto/Skjermdump: Instagram

«It’s a girl», skrev hun på Instagram, hvor hun har lagt til et bilde av seg selv med rosa krone og ballonger.

Fra før av har de datteren Emmy Adelina på to år, og nå kan endelig paret glede seg å få det andre barnet.

På sin Instagrm-konto har hun lagt en rekke bilder som et galleri hvor hun viser stolt frem magen sin.

– Det var nesten 50/50 da jeg spurte dere for noen mnd siden hva dere trodde, men det knappe flertallet hadde rett!, skriver hun, og legger til et spørsmål:

– Kommer hun før eller etter termin (15 okt)??

For noen uker siden kunne hun avsløre at toåringen skal bli storesøster til en liten jente, og det gjorde hun ved å annonse babynyheten på bildetjenesten (se nederst i teksten).

Til Dagbladet kunne Stang fortelle at de er midt i oppussingen av huset sitt, men at de gleder seg stort til den lille jenta skal komme til verden:

– Vi er så klart veldig lykkelige og takknemlige over at vi skal få et barn til. Dette svangerskapet har gått ekstremt fort, og jeg allerede over halvveis, og alt har gått veldig fint så langt, fortalte hun, og la til at de ikke aner hva som venter med to barn.

Lik Kjendiz.no på Facebook!