Connect with us

Rampelyset

Amine er på bedringens vei

Miss Norway-deltaker, Amine Storrød er på bedringens vei etter å ha blitt syk som følge av koronavaksinen i forrige uke. Legen tror vaksinen kan være årsaken til at hun var så dårlig som hun var.

  •  
  •  
  •  

Publisert for

, den

Foto: Tommy Ødegaard

Tirsdag skal Storrød ha vært hos legen og tatt ny CRP, noe som viste at den var høyre enn sist. I tillegg tok hun noen blodprøver og venter fremdeles på svar på de.

I en sms kunne hun opplyse at hun føler seg bedre:

– Jeg føler meg litt bedre idag, og er litt uthvilt på en måte. Mindre vondt i halsen, og har ikke hatt feber idag. Så da håper jeg det går rette veien, og at jeg ikke blir noe verre igjen nå, skriver Storrød til Extraavisen tirsdag.

Amine er sykemeldt en uke, hvor hun har fått beskjed om å hvile og ta det med ro.

– Selvfølgelig så vil jeg se an om jeg blir helt frisk slik at jeg er tilbake på jobb. Jeg kommer også til å fortsette med å jobbe mot krona i Miss Norway.

Foto: Pineapple Papi (Kash Chohan)

Det var i forrige uke at Storrød skal ha blitt så dårlig at hun ikke klarte å stå oppreist. Dette førte til at hun måtte leve på isbiter for å lindre smerte.

Legen til Amine har ingen forklaring på hvorfor kroppen til Amine har reagert slikt, og hva som er grunnen til at hun følte seg så dårlig.

Amine skal ha spurt legen om vaksinen er årsaken, og da skal legen ha svart om at det kan være grunnen til at hun følte seg dårlig. Kroppen skal ha vært så utslitt, at vaksinen var en utløsende faktor som gjorde at kroppen overanstrengte seg.

– Man kan jo ikke vite noe, og vil dermed oppfordrer selvsagt alle til å ta vaksinen, oppfordrer Storrød som ber folk om å ikke bli skremt av opplevelsen hun fikk.

Om to uker tar Storrød sin andre dose.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Del videre:
  •  
  •  
  •