Extraavisen.no

Reise

Apollo satser på sport for soloreisende

(REISE): Norge ligger på verdenstoppen i antall aleneboende. Samtidig ønsker stadig flere å reise på egenhånd for å dyrke egeninteresser. Derfor fortsetter Apollo nå satsingen på soloreiser – denne gangen med fokus på sport!

Publisert for

, den

Foto: Apollo

– Over 40 prosent av alle norske husholdninger består av én person, og i Oslo er tallet enda høyere. I tillegg øker interessen for soloreiser også blant ikke-enslige, mye fordi vi i større grad enn tidligere reiser for å dyrke egeninteresser, forteller Beatriz Rivera, Kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

I 2019 tok derfor reisearrangøren et krafttak for enslige reisende – og lanserte Apollo Solo. I et par utvalgte uker omprofilerte reisearrangøren flere av sine konsepthoteller og tilpasset dem målgruppen både i form av program og pris.

Satser på sport

De mest populære reisene viste seg å bli de som var lagt til et treningshotell. Kanskje ikke så overraskende: Interessen for treningsreiser har økt markant lenge, og utmerker seg i år som den sterkeste trenden innen reiser. Når Apollo nå lanserer årets soloreiser er det derfor med et ekstra fokus på sport.

– Målet med soloreisene våre er ikke bare å gjøre det rimeligere for enslige reisende, men også enklere. Vi vet at mange dessverre heller dropper ferien enn å reise uten et følge fordi de frykter ensomheten. På treningsreiser innser man derimot fort at det å reise på egenhånd ikke er synonymt med å reise alene. Man omringes av likesinnede, og gjennom aktivitet kommer man fort i kontakt, forteller Rivera.

Under soloukene legges det dessuten opp til ekstra sosiale aktiviteter – både før, under og etter treningen. I tillegg til å øke pulsen i form av yoga, gruppetreninger, surfing, SUP og padel, venter det nemlig også fellesmiddager, bobler i bassenget, piknik i solnedgangen og andre festligheter.

Her kan du reise på Apollo Sports Solo

Avreise fra Oslo:

5.-12. juni 2022, Porto Myrina – powered by Playitas.

2.-9. oktober 2022, Porto Myrina – powered by Playitas.

9.-16. oktober 2022, Levante – powered by Playitas.


Avreise fra Stavanger, Bergen og Trondheim:

9.-16. oktober 2022, Levante – powered by Playitas.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Siste artikler:

Tror du Vladimir Putin har kreft?
2 stemmer