Kultur

Astrid S slipper sin nye singel «Pretty»

I dag annonserer Astrid S singelen «Pretty» – et ikonisk og enestående samarbeid med Dagny som slippes fredag 10. desember. «Pretty» er en sjelden perle av en låt og et etterlengtet samarbeid mellom to av Norges største popstjerner, som lover popmagi av ypperste klasse. 

– Det har vært veldig stas å få jobbe med Dagny, spesielt siden jeg er stor fan av henne som artist og låtskriver. Vi har hatt det veldig gøy i studio med å lage denne låten, derfor er jeg så glad for at vi kan gi den ut sammen, sier Astrid S om samarbeidet.

– Det har vært en skikkelig gøy prosess synes jeg. Alt fra da vi var i studio, tok bilder, laget video og bare hang sammen har vært veldig fint. Jeg synes vi har en god tone. Det har også vært lærerikt, Astrid er en veldig god låtskriver, så det har vært spennende å få oppleve å skrive med henne, sier Dagny.

«Pretty» er skrevet av Astrid S og Dagny med stjernetrioen i Rat City; Cato Sundberg, Kent Sundberg og Lasse Michelsen. Låten er produsert av Rat City.

Astrid Smeplass er for tiden høyaktuell med det man trygt kan kalle kinosuksessen «Tre nøtter til Askepott» og singelen «Når Snøen Smelter» (fra Tre nøtter til Askepott).

Den storslåtte og moderne eventyrfilmen, som er basert på klassikeren fra 1973, hadde Norgespremiere 12. november og har ukentlig toppet salgslistene siden premiere.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Mandal i Lindesnes. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.