Innenriks

Atle Skift blir journalist i Extraavisen

– Jeg har tatt imot et tilbud om å knytte meg til nettavisen Extraavisen.no. Der skal jeg skrive litt når jeg har lyst, sier Skift til avisen.

I dag offentliggjorde han beskjeden på Facebook:

«Til alle våre lesere og følgere! Som dere sikkert har lagt merke til, er det nå en stund siden avisen er blitt oppdatert. Dette skyldes flere ting, den viktigste er at undertegnede har vært i tenkeboksen.»

Ansvarlig redaktør, Daniel DeNiazi skriver på Facebook at han anser Skift som en dyktig journalist og synes det er en stor ære å få han med på laget:

– Det er en stor ære å få Atle Skift med på laget. Han er en dyktig, reflektert journalist som stiller de kritiske spørsmålene. Han er en person som tørr å åpne skallet sitt når andre tier. Han har lang erfaring fra tidligere tid, med å drive avis, men også drive journalistikk generelt. Jeg ser frem til et godt samarbeid.

Skift er en kjent Rødt-politiker i Nittedal, men også en vokalist i punkbandet Pink Dirt sammen med blant annet lokalkjendis Harald Berge.

Skift har til avisen sagt at det ikke er noen koblinger mellom Extraavisen og partiet Rødt, noe som redaktøren bekrefter.

– Vi forholder oss til de etiske retningslinjene for god presseskikk, og er nøytrale når det kommer til politikk. Det er viktig å understreke at Skift er en ryddig person når det kommer til journalistikken, poengterer DeNiazi.

Lik Extraavisen.no på Facebook!