Extraavisen.no

Utenriks

Australsk kvinne skar av partnerens penis

(AUSTRALIA): En 44 år gammel australsk kvinne er siktet for å ha skjært av partnerens kjønnsorgan etter å ha knivstukket ham og vennen hans i en leilighet i Melbourne.

Publisert for

, den

Wikimedia
Foto: Wikimedia Commons

Det var torsdag i forrige uke at politiet fikk melding om knivstikking i en leilighet i Brunswick i Melbourne.

Da politiet ankom stedet skal de ha funnet to livløse menn som var preget av knivangrepet.

Politiet måtte slå inn døren for å ta seg inn i leiligheten, og der skal de ha blitt møtt av et grusomt syn. Hele leiligheten skal ha vært dekket av blod.

Samir Esbeck (59) og Sarkis Abboud (61) var utsatt for knivangrepet. Politiet sier at Esbeck var allerede død da de ankom leiligheten, mens Abboud døde på vei til sykehuset.

Ifølge den australske TV-Kanalen 7News skal kvinnen ha skjært av partnerens kjønnsorgan etter at hun knivstakk ham ved flere ganger.

Kvinnen skal ha blitt fanget opp av på et overvåkningskamera som var festet inne i leiligheten. Hun skal ha gjennomført angrepene iført BH, og da hun ble pågrepet skal hun hatt flere kutt på armene sine.

– Hun blødde og hadde en god del blod på seg, fortalte fungerende assisterende politikommissær Mick Frewen, ifølge TV-kanalen.

Kvinnen er nå siktet for to forsettlige drap, og politiet har ikke gått ut med flere opplysninger som følge av den pågående etterforskningen.

Lik Extraavisen.no på Facebook!