Extraavisen.no

Innenriks

Redaktør har bedt Missedronning om unnskyldning

Ansvarlig redaktør i Extraavisen, Daniel DeNiazi har bedt den norske missedronningen, Sunniva Høiåsen Frigstad om unnskyldning etter at han fremstilte henne som full på en innflytningsfest i Fredrikstad.

Publisert for

, den

Foto: Magnus Westerlund / S24 Agency

– Unnskyld Sunniva. Hvis jeg har såret deg på noen måte, så er jeg veldig lei meg for da. Det mener jeg virkelig. Jeg legger meg flat. Jeg håper vi kan fortsatt ha den gode kontakten igjen. Du er flink og jeg beundrer deg, heter det i SMSen som ble sendt til Frigstad.

I tillegg har han også bedt en annen deltaker som var angivelig full den kvelden om unnskyldning.

– Det er slik jeg kjenner Daniel. Han ordner alltid opp, og han mener nok ikke å såre de han har rundt seg, sier en tidligere deltaker i Miss Norway, til Extraavisen tirsdag morgen.

Unnskyldningene kommer i etterkant av alle klagene som har blitt rettet mot redaktøren den siste tiden.

Det var i forrige uke at Extraavisen skrev flere saker i forbindelse med en innflytningsfest i Fredrikstad.

– Det er veldig beklagelig at slikt har kommet ut og vi skal ha møte om dette. Jeg har nettopp blitt informert om denne hendelsen, og vi har vært i kontakt med Sunniva og de to andre representantene, sa talsperson i Miss Norway, KnutYrvin til Extraavisen tidligere.

Lik Extraavisen.no på Facebook!