112 Innenriks

Beit deler av et øre

I Haugesund skal en mann i 20-årene fått deler av et øre bitt av under under feiringen av det nye året. Natt til 1.nyttårsdag skal politiet ha fått nok å gjøre.

Hendelsen skal ifølge politiet ha skjedd inne på et utested, og den fornærmede er sendt til sykehus.

Det har vært travel natt for politiet flere steder. I Kristian skal politiet hatt nok å gjøre. Ved 23-tiden lørdag fikk politiet melding om at det ble avfyrt fyrverkeri inn gjennom et vindu på en privat adresse på Odderhei.

– De har fått en rakett inn vinduet, men så vidt meg bekjent har de ingen kjennskap til hvem som har avfyrt raketten, sa operasjonsleder Linn Andresen til VG.

På Stord er en mann i 30-årene sendt til Haukeland sykehus med øyeskader.

I Stavanger skal det ha gått hardt for seg da en mann i 20-årene ble slått med glass inne på et utested. Han skal ha fått kutt i ansiktet og ble kjørt til legevakten.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Sveio. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.