Extraavisen.no

112

Ber passasjerer på fly melde seg

(TRONDHEIM/OSLO): Passasjerer som tok Norwegian-flyet som lettet fra Trondheim onsdag klokken 12:01 bør umiddelbart melde seg til politiet. Nå vil de ha kontakt med passasjerer som tror de kan ha sett ham.

Publisert for

, den

Politiet ber passasjerer på et Norwegian-fly om å melde seg snares. Foto: Politiet

Jakten på Stig Millehaugen er nå i en ny fase i etterforskningen, og nå gå politiet ut og ber passasjerer om å melde seg hvis de tror de så Millehaugen.

– Vi får inn noe færre tips og obervasjoner. Derfor er det naturlig at etterforskningen nå går inn i en ny fase, og det er færre folk som jobber ned saken, sier politiinspektør Grete Lien Metlid ved Oslo politidistrikt til VG.

Politiet har innhentet bevis som blant annet overvåkningsbilder fra Værnes lufthavn i Trondheim, som viser at han gikk med caps og en ryggsekk. Dermed skal han ha tatt fly til hovedstaden.

Stig Millehaugen hadde med seg flere personlige eiendeler, inkludert mobiltelefon og penger da han forlot fengselet onsdag morgen, skrev Dagbladet tidligere.

Foto: Politiet

Millehaugen hadde permisjon fra Trondheim fengsel i tidsrommet kl. 09:00 til 15:00 onsdag 1. juni, men har ikke møtt opp som avtalt.

– Han har vært i Trondheim fengsel i omtrent ti år. Ut fra kunnskapen vi har opparbeidet og utviklingen han har hatt i soningen, mente vi at det var forsvarlig å gjøre det, sa fengselsleder ved Trondheim fengsel, Egil Gabrielsen til Adressa.

Metlid mener at jakten etter 53-åringen kan fort endre seg, men de siste dagene har politiet fått inn flere materialer i etterforskningen som de jobber med å analysere.

– Hvis noen var passasjer på det flyet og tror de kan ha observasjoner av Millehaugen fra denne reisen, så ønsker vi at de tar kontakt med oss, sier hun til avisen.

Norwegian-flyet lettet klokken 12.01 fra Trondheim og landet klokken 12.51 i Oslo.

har du tips i saken? Ta kontakt med politiet på tlf. 02800.

Lik Extraavisen.no på Facebook!