Viralt

Beruset mor mistet babyen sin i gulvet

En mor skal ha mistet sin baby etter at hun hadde blitt kraftig beruset av vodka på Manchester Airport.

Alle foreldre er kjent med at man ikke skal være i beruset tilstand når man har med barn å gjøre, men kjæresteparet fra Manchester valgte å gjøre noe helt annet. De ble nemlig så fulle at de mistet babyen sin i gulvet.

Kjæresteparet valgte dermed å kjøpe vodka-binge og peise på med alkohol da de hadde babyen tilstede.

På den fem timers lange ventetiden på flyplassen skal de ha drukket seg fulle på vodka-bvinge, ifølge Manchester Evening News.

Da paret kom på flyet la en av de ansatte i kabinettet at de var overstadig beruset. De var også bekymret ovenfor barnet de fikk øye på. Det medførte at flyet som skulle ta av fra Manchester Airport var svært forsinket.

Nesten 200 passasjerer var ombord på flyet da de ble vitne til at moren mistet babyen sin ved et uhell, og en av dem fikk kontaktet piloten, som deretter varslet politiet. Paret skal ha kranglet med kabinpersonalet etter at de fikk beskjed om å forlate flyet.

– Det var den verste situasjonen jeg noen gang har vært nødt til å håndtere, ikke bare fordi de var fulle på et fly, men mer fordi de var så ute av stand til å passe på sitt eget barn, sier flyvertinnen Brian Wilson.

Ifølge flere medier, deriblant Daily Star skal moren ha mistet babyen sin ved et uhell. Under et avhør med politiet skal kjæresteparet ha fortalt at babyen gled ut av hendene til moren i midtgangen på flyet.

Manchester Airport bekrefter hendelsen ovenfor Extraavisen, men ønsker ikke å kommentere saken.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Mandal i Lindesnes. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.