Extraavisen.no

Utenriks

Biden med verbalt angrep mot journalister

USAs president, Joe Biden vekker stadig oppsikt i flere medier, og spesielt da han fikk et spørsmål han ikke tålte. Nå går videoen av ham i beste velgående på sosiale medier.

Publisert for

, den

Foto: Chairman of the Joint Chiefs of Staff

Man skulle nesten trodd at USAs president, Joe Biden skulle gjør det lettere for journalister å utføre arbeidet sitt, men etter å ha fått flere spørsmål, rister presidenten hodet sitt.

Det er tross alt ikke alltid like lett å være president når man må svare på spørsmål som kan virke litt ubehagelige.

Det var under et intervju før presidentvalget i fjor at Biden fikk et spørsmål om han hadde tatt en kognitiv test. Dette intervjuet ble stilt av en journalist ved den amerikanske TV-kanalen CBS.

Gleden på sin side, tok USAs tidligere president, Donald Trump og publiserte den på sin Youtube-bruker med den gjentakende setningen fra Biden: “Jeg har ikke tatt teste. Hvorfor i helvete skal jeg ta testen?”

Siden Biden ble valgt som president, har han flere ganger gått verbalt angrep på journalister når han blir stilt spørsmål om ting som gjør han ukomfortabel. Fortsatt kan nok flere stille spørsmål om han er fortsatt skikket som president.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Nå har flere tatt frem videosnuttet og spør seg stillende om Biden er fortsatt skikket til å være president. I tillegg er en tidligere video av podcast-stjernen Joe Rogan, som stiller spørsmål om han er skikket som president lagt ut på flere sider i ettertid av Bidens innsettelse. Videoene er fra 2020, men lever i beste velgående på sosiale medier.

Det som flere reagerer på, er at Biden gikk ut med en uttalelse, der han stilte seg uforstående til republikanere om de tror at han og partiet suger blod ut av barna.

– Er det folk i det demokratiske partiet som ønsker å kutte bevilgningene til politiet? spurte reporteren.

– Er det folk i det republikanske partiet som tror vi suger blodet ut av barn?

– Jeg er ikke sikker, svarte reporteren som ønsket svar på spørsmålet.

Vi må bare visse denne videoen igjen: