Extraavisen.no

112

Bil beskutt på riksvei 4

(INNLANDET): Litt over klokken seks i morges innløp det melding til Innlandet politidistrikt om skuddløsning på riksvei 4.

Publisert for

, den

Foto: Kjell Bua

Det var kl. 6.23 fredag morgen politiet fikk melding fra en bilist om at han var blitt beskutt mens han kjørte sørover på riksvei 4.

Ifølge bilføreren som meldte fra, skal en bil ha kjørt opp på siden av ham, og løsnet skudd.

Ut i fra bilder av bilen som ble beskutt, publisert i lokalavisen Hadeland, er skuddene blitt løsnet mot bilens førerside. Det er synlige skader både på bilens sidevinduer bak føreren og i karosseriet. Sidevinduet er knust, og det er et kulehull i ved bakre hjulbue. Størrelsene på kulehullet kan tyde på at det er et grovkalibret våpen som er blitt benyttet. Føreren av bilen som ble beskutt skal ikke ha kommet fysisk til skade.

Pågrepet

Ifølge lokalavisen pågrep politiet noe tid senere en person i 30-årene de mistenker for å stå bak skytingen. Den mistenkte ble pågrepet uten dramatikk på sin hjemmeadresse like ved der skytingen fant sted. Han skal ha lokal tilknytning, og er etter hva politiet opplyser en kjenning av politiet.

Ifølge politiet var det i morgentimene fredag ikke klart om det er en noen relasjoner mellom de involverte utover at de begge er fra området. Det er heller ikke opplyst noe om mulig motiv. Men både mulige relasjoner og eventuelt motiv er noe de håper den videre etterforskningen vil bringe klarhet i.

Lik Extraavisen.no på Facebook!