Extraavisen.no

Biografier

Redaksjonen (kontaktinformasjon)

Daniel DeNiazi (født 06.desember 1991, Constanta i Romania) er redaktør, og en av grunnleggerne av Extraavisen. DeNiazi grunnla avisen sammen med den norske skjønnhetsdronningen og modellen Nora Emilie Nakken og Mauricio Evensen. (Les mer)


Nora Emilie Nakken (født 22.juni 1998 i Trondheim) er en av grunnleggerne av Extraavisen. Fra og med 21.februar er hun medeier i avisen, sammen med journalisten Daniel DeNiazi. (Les mer)


Atle Skift (født 08. mai 1962) er journalist som har vært tilknyttet Extraavisen siden høsten 2021. Skift har lang erfaring innen politikken og startet sin journalistiske løpebane i skoleavis. (Les mer)


Gunnar Andreassen (født. 1971) er utdannet innen markedsføring og har jobbet med reklame og markedsføring i flere år. Han er også tidligere journalist i 70 Grader Nord, redaktør i Aftenmagasinet og nettredaktør i Nordlandsposten.no. (Les mer)


Stephany La Rosa (født. 15. juli 2002 i Venezuela) er journalist og menneskerettighetsaktivist. La Rosa er kjent for å ha laget flere radioinnslag om viktige temaer for NRK. (Les mer)


Tore André Øyås (født 27.mars 1980) er en film- og freelanceskribent som har sin utdannelse fra NTNU i Trondheim hvor han har Bachelor i Medievitenskap, og Mastergrad i Filmvitenskap. (Les mer)


Mauricio Evensen (født. 12.mai 1984) er journalist og grunnlegger av Extraavisen, sammen med Daniel DeNiazi og Nora Emilie Nakken. (Les mer)

Extraavisen arkiverer 2,7 mill. artikler. Les mer