Connect with us

Rampelyset

Ble veldig dårlig av koronavaksine

Miss Norway-deltaker, Amine Storrød tok koronavaksine på mandag. Dagen etter skal hun ha blitt så dårlig at hun ikke klarte å stå oppreist.

  •  
  •  
  •  

Publisert for

, den

Amine skal ha blitt så dårlig at hun ikke klarte å stå oppreist dagen etter hun tok vaksinen. Foto: Tommy Ødegaard

– Jeg tok coronavaksinen på mandag. Det gjorde ikke vondt, og jeg følte meg helt fin etterpå. Senere på kvelden samme dag så begynte det å gjøre litt vondt i armen, litt som at man er støl etter en hard treningsøkt. Og det å være støl er jo ikke noe vondt, det er bare ubehagelig, men ikke smerte, skriver Storrød på sin blogg.

Videre skriver Amine at tirsdagen startet fint, og dro dermed til jobben:

– Når jeg våknet idag tidlig så var jeg helt fin. Etter litt over en time ut i arbeidstiden min så begynte jeg å føle meg sliten. Som om jeg hadde lavt blodsukker og ikke hadde spist. Jeg ble litt svimmel og synes det var vanskelig å være på jobb. Det gjorde vondt i kroppen. Helt ut i fingertuppene. 

Da arbeidsdagen nærmet seg til stengetid skal Amine ha blitt så dårlig at hun hadde problemer med å stå oppreist, og skal ha blitt fortalt av sjefen at hun ikke så bra ut. Dermed gikk hun hjem for dagen og fikk hjelp av moren sin. Hun beskriver situasjonen at det å bo alene når man er syk kan være en utfordring.

– Sjefen min kom bort å sa at jeg ikke så helt i form ut, hun kjente på panna mi, og jeg hadde feber. Det ble stengetid og jeg tog ferga hjem. Ringte mamma og jeg var veldig fortvila. Det er ikke lett å bo alene og føle seg så dårlig som det jeg gjorde.. Med en slik fantastisk mor som det jeg har, satt hun seg i bilen med det samme og kjørte til meg.

– Jeg hadde fremdeles ganske høy feber, og kroppen gjorde vondt. Jeg føler meg sjeldent så dårlig, men det hjalp med Paracet. Jeg fikk endelig litt matlyst, og fikk i meg litt væske. Nå er jeg litt bedre, og legger til at hun har det fint.

Onsdag skal hun i et annet blogginnlegg ha fortalt at hun følte seg dårlig igjen, og synes at det var dumt at det skulle være så vanskelig å få hjelp.

– Jeg synes jo så klart det er bra de er forsiktige, men at det skal være så vanskelig å få hjelp når man er syk synes jeg var dumt. Men jeg ringte coronatelefonen, sto i kø i litt under 30 min på telefonen, før jeg fikk god hjelp av de.

Hun skal dermed tatt en koronatest som tok 15 minutter, og fikk dermed svar på at den var negativ, noe som førte til at hun fikk time hos legen.

Det skal ha stått bra med deltakeren, og er sykemeldt over helgen. Det er uklart om hun skal ha kjent symptomer i ettertid av da nyheten ble kjent.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Del videre:
  •  
  •  
  •  

Siste artikler