Extraavisen.no

Næringsliv

Blir ny sjef for Ringnes

(NÆRINGSLIV): Ringnes, med produksjons- og distribusjonsanlegg på Gjelleråsen, får ny toppsjef fra og med 1.november.

Publisert for

, den

Foto: NorgesGruppen AS

1. november i år får konsernet ny toppsjef. Den nye toppsjefen, Marianne Ødegaard Ribe, kommer fra jobben som administrerende direktør i NorgesGruppen Servicehandel AS.

– Vi er svært glade for at vi får Marianne med oss på laget. Hun har vist imponerende resultater der hun kommer fra og har alle forutsetninger for å bidra til at Ringnes fortsetter å levere i årene som kommer. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne og få henne om bord, sier fungerende leder i Ringnes, Kim Rolf. 

Marianne Ødegaard Ribe sier at hun ser fram til å lede Norges største bryggeri og leverandør av drikkevarer. 

– Ringnes er et solid selskap, med en stolt historie og ikke minst mange sterke merkevarer som skaper stort engasjement blant folk. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med selskapet. Når jeg starter opp er planen min å bruke mye tid ute i organisasjonen for å bli bedre kjent med både ansatte og selskapet, sier Marianne. 

Fra hennes gamle arbeidsgiver, NorgesGruppen Servicehandel, får hun de beste skussmål.

– Vi takker Marianne for hennes dedikasjon og solide jobb gjennom 15 år, og for resultatene hun har bidratt til å skape i våre servicehandelskonsepter. Vi ønsker henne lykke til med sine nye utfordringer, uttaler konsernsjef Runar Hollevik i NorgesGruppen ASA.

Marianne Ødegaard Ribe er utdannet siviløkonom og har jobbet i ledende stillinger både nasjonalt og internasjonalt innenfor salg, marked og forretningsutvikling i selskaper som Jordan, LEGO, NSB og BMW. Hun har også styreverv i selskaper som Flytoget, Grieg Seafood og Viking.

Lik Extraavisen.no på Facebook!