Extraavisen.no

112

Stengte bowlinghall for tredje gang

(HAUGESUND): Mandag kveld har politiet stengt Sheiken Bowlinghall i Haugesund for tredje gang. Eieren nekter å stenge etter pålegg fra politiet.

Publisert for

, den

– Dette er et så åpenbart brudd på smittevernreglene at vi er nødt til å reagere, uttalte innsatsleder Thor Arne Bjørnsen til Haugesunds Avis.

Eieren nekter å etterkomme muntlig pålegg fra politiet, og sier at han vil ha det skriftlig, ut fra smittevernloven 14d som tilsier:

– Mitt hovedproblem i denne saken er at jeg enda ikke har mottatt noe skriftlig pålegg.  Jeg er uenig i at muntlige pålegg teller, sier innehaver av Sheiken Bowlinghall, Sten Solberg til NRK.

Foto: Privat

På Facebook skriver han: «Oppfordrer alle kunder å besøke Sheiken bowling for hyggelig sammenkomst innenfor regelverk! Pr nå er hallen åpen for alle! Velkommen til alle».

Loven gir politiet hjemmel til å gi innehaveren pålegg om stenging av bowlinghallen.

– Innehaveren er anmeldt etter nedstengingene i helga. Ny anmeldelse vil komme fra episoden mandag. Om han skal få bøter eller annen form for straffereaksjoner, avgjøres etter etterforskningen av saken som nå pågår, opplyser stasjonssjefen til kanalen, sier politistasjonssjef i Haugesund, Edgar Johan Mannes til statskanalen.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Extraavisen arkiverer 2,7 mill. artikler. Les mer