Extraavisen.no

112

Brakt til legevakta etter knivstikking

(OSLO): Politiet jaktet fredag kveld på en person i Oslo. Mannen er mistenkt for å ha knivstukket en 20-åring på Rødtvet i Oslo.

Publisert for

, den

Foto: Kjell Bua

Politiet fikk rundt klokken 17 fredag melding om en knivstilling ved Bertel O. Steen på Rødtvet i Oslo. En person hadde kommet inn i en butikk i området med skader. Butikkpersonalet varslet deretter AMK.

Offeret ble undersøkt på stedet av ambulansepersonellet og deretter kjørt til legevakta for behandling. Etter hva som blir opplyst, skal offeret ikke være alvorlig skadet som følge av stikkene.

Politiet gjennomførte søk med hund i området, men fredag kveld ble det opplyst at den antatte gjerningsmannen fremdeles var på frifot.

Innsatsleder Lars Kostveit opplyser til ao.no at de fredag kveld foretok flere avhør og tekniske spor. Innsatslederen kan også bekrefte at de jakter på flere navngitte personer i forbindelse med knivstikkingen.

– Vi har gått søk med hund og jobber med etterretningssporet for å finne mistenkte. Etter hvert vil vi sjekke ut aktuelle adresser, men det får vi komme tilbake til, sier operasjonsleder i Oslopolitiet, Tore Solberg, til ao.no.

Lik Extraavisen.no på Facebook!