Utenriks

Britisk politimann voldtok barn

En ansatt i Metropolitan Police, er funnet skyldig i seksuelle overgrep fredag ​​24. mars under et rettsmøte ved Chelmsford Crown Court, etter en etterforskning av Essex Police.

Dommerne fant at den angitte politimannen er skylding, hvor han hadde forgrepet seg på et barn seksuelt søndag 22. september 2019 på en fest i Buckhurst Hill, Essex, opplyser politiet i en pressemelding.

Han ble onsdag 24. mai dømt til 30 måneders fengsel. I tillegg ble han også overrakt en ordre om forebygging av seksuell skade (SHPO), men etter at han ble funnet skyldig ble han beordret til å signere Sex Offenders Register.

Etter at straffesaken hadde funnet sted, ble det holdt en uredelighetshøring fredag ​​19. mai. Det ble påstått at politimannens handlinger utgjorde et brudd på de profesjonelle standardene for atferd med hensyn til diskresjonell oppførsel.

Panelet fant påstandene bevist som grov uredelighet, og han ble avskjediget uten varsel.

Den ansatte er funnet skyldig i en ekstremt alvorlig lovbrudd:

– Hvis Metropolitan Police skal sikre både tilliten og tilliten til publikum, må vi bedre beskytte vår integritet ved å utrydde de som ikke er skikket til å tjene, for eksempel denne personen som i dag har blitt dømt, sier Louise Pudddefoot i Metropolitan Police.

– Vi bruker mer ressurser på å etterforske påstander om slik uredelighet.

Den tidligere politimannen hadde vært suspendert fra tjeneste siden desember 2020.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Mandal i Lindesnes. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.