Extraavisen.no

Viralt

Christiane har tatt ut «skilsmisse» mot seg selv

(BRASIL): I september fikk hun stor oppmerksomhet da Christiane Galera «giftet» seg med seg selv. Nå «skiller» hun fra seg selv.

Publisert for

, den

Foto: Instagram / christianegaleraoficial

– Ja folkens, det er sant! Jeg følger den solidariske bølgen og besluttet å gifte meg med meg selv! Jeg feirer min egen kjærlighet, skrev hun på Instagram i midten av september.

I et intervju tidligere skal hun ha sagt at hun ikke kom til å skille seg på lang tid, men det skulle vise seg at ekteskapet ikke varte så lenge enn det hun hadde sett for seg selv.

Det var nyhetstjenesten Globo som først omtalte den spesielle nyheten, som fote blir kalt for Sologami. Sologami er når man har et forhold med seg selv, et forhold som er enpart.

– Jeg får tusenvis av meldinger fra både menn og kvinner over hele verden, som alle ønsker å gifte seg med meg, skrev hun på instagram tidligere, og la til:

– Det er synd, for jeg kommer ikke til å skille meg fra meg selv så tidlig.

Det var den meksikanske dagsavisen Heraldo Mexico som meldte om nyheten om at hun hadde tatt ut «skilsmisse» mot seg selv.

Den brasilianske modellen fikk også omtale i Cultura Colectiva, som er en av tredje største nettsider i Mexico, da hun selv annonserte om hennes beslutningen.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Extraavisen arkiverer 2,7 mill. artikler. Les mer