Extraavisen.no

Kultur

Rett inn på Spotify-liste med “Bli Me I Min Princess”

(KULTUR): Crazy Ass debuterte for noen uker siden med låta “Vil Du Bli Min Ex” som raskt ble en viral hit, og nå følger den norske artisten opp med det som ser ut til å bli en sommer-hit. Den nye låta har nemlig kommet inn på en Spotify-liste med 164.000 lyttere.

Publisert for

, den

crazy ass

“Bli Me I Min Princess” ble listet på New Music Friday Norway da den ble lansert sist fredag. New Music Friday Norway er en liste laget av Spotify hvor de største artistene i Norge blir listet når de slipper ny musikk.

Låtene blir testet i en uke for å se om de får bra respons før de blir vurdert om de skal ligge en uke til. Med mer enn 164 000 følgere er det en ettertraktet liste for artister å få musikken sin inn på.

– Jeg har prøvd å komme inn på den listen tidligere, men det er ikke lett å komme igjennom nåløyet. Det er utrolig artig og endelig komme inn i varmen, sier Crazy Ass, som håper det skaper flere lyttere.

Allerede på lanseringsdagen slo “Bli Me I Min Princess” tallene til hiten “Vil Du Bli Min Ex” i antall daglige spillinger. Crazy Ass har aldri hatt like mange avspillinger på en dag tidligere.

Lik Extraavisen.no på Facebook!