Darren (28) døde av straffen han fikk

Darren Manaog Peñaredondo (28) skal ha dødd av straffen han fikk for å bryte koronaportforbudet i byen General Trias på Filippinene.

Darren Manaog Peñaredondo fikk døden til følge for å ha brutt portforbudet på Filippinene. Foto: Privat

Det melder The Guardian.

Ifølge familien skulle Peñaredondo ha dratt ut for å kjøpe drikkevann etter portforbudet, som hver kveld trer i kraft klokken 18.00 på kvelden. Da en av vaktene i landsbyen oppdaget han torsdag forrige uke, skal han sammen med en annen mann ha blitt tvunget til å gjøre en knebøyvariant 100 ganger.

Reichelyn Balce som er partner til den avdøde mannen skal ha fortalt at hun hadde sett at vaktene ba de to mennene om å gjenta øvelsen hvis de ikke var synkroniserte, og til slutt tvang de dem til å gjøre øvelsen 300 ganger.

I et Facebook-innlegg som søskenbarnet Adrian Lucena har lagt ut, sørger han over tapet av 28-åringen. I innlegget skriver han at Peñaredondo kom hjem på morgenen dagen etter, og da skal han knapt ha klart å bevege seg uten hjelp fordi han var så sliten.

– Hele den dagen slet han med å gå – han bare krøp, fortsetter han.

Samme dag sluttet hjertet å slå etter han fikk anfall. Det ble gjort livredning, men livet sto ikke til å redde.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Mayroon po kami hawak na video ng kuya ko kung paano po siya nahihirapan kumilos dahil sa pagpaparusang ginawa sa kanya…

Publisert av Adrian Luceña Lørdag 3. april 2021