Extraavisen.no

Kjendiz

Deler sin ambivalente flukt i ny singel

(HORTEN/OSLO): Den 23 år gamle Hortensgutten Sebastian Zalo er godt i gang med å sette sitt preg på det Norske musikklandskapet. Nå deler han sin ambivalente flukt fra «Babylon» i form av en gripende singel.

Publisert for

, den

Nå deler Sebastian Zalo sin ambivalente flukt fra «Babylon» i form av en gripende singel. Foto: Sara Abraham

Talentet sin karisma har allerede skapt unike relasjoner med lyttere gjennom musikken og opptredener på steder som by:Larm, Øya, Lindmo, De Neste, & P3 Live.

Forårets meritter ble konkludert i nominasjoner som «Årets Nykommer» på «P3 Gull» og «Årets Gjennombrudd» på «Spellemann». Men pangstarten er dog akkurat det – kun starten på en mangfoldig og berikende reise.

«Babylon» viser akkurat hvor usedvanlig stødig Sebastian sin vokal er, bygget på et fundament av energisk produksjon levert av «Rat City» (Lasse Michelsen og brødrene Kent & Cato Sundberg fra Donkeyboy).

Resultatet er en ekstraordinær poplåt som belyser den korrumperte byen Babylon med dens mytologiske undertoner, etterfulgt av Sebastian sin desperat ambivalente flukt fra byen.

– For meg representerer Babylon noe korrupt jeg må rømme fra og hvor viktig det er å ikke se tilbake når man har tatt det valget. Det er som å måtte kvitte seg med noe som du vet at du faller tilbake til med mindre du fjerner alle spor av det og ser fremover. Det er skummelt, vanskelig og forvirrende – men man vet innerst inne at det må bort for at man skal komme seg videre. Ofte føles det ut som man ikke engang klarer å gjøre det alene, at man er avhengig av en man kan lene deg på og hvis denne personen faller, ja da faller jeg også. Babylon er en påminnelse til alle som står midt i den kampen selv, sier Sebastian Zalo

«Babylon» er kun en av mange perler på tråden til artisten utover dette året og det neste

Lik Kjendiz.no på Facebook!