Extraavisen.no

Kjendiz

– Det har vært en hektisk tid

Stephany La Rosa har hatt en hektisk tid med å forberede seg til finalen i Miss Norway.

Publisert for

, den

Dette bilder ble tatt i dag på flyplassen. Her er hun på vei til Oslo. Foto: Privat

– Det har vært en utrolig hektisk tid. I sommer så har jeg jobbet 8-5 timer hver dag, samtidig som jeg har øvd på catwalk hver dag og vært frivillig flere dager. Så her har det vært full trøkk fra 8 om morgenen til 11 om kvelden hele sommeren, forteller La Rosa til Extraavisen.

Og du gleder deg?

– Jeg gleder meg utrolig mye til finaledagen, det blir storstas å få vist alt jeg har øvd på, det blir hyggelig å ha familien og venner der å heie meg frem og ikke minst endelig få stå på scenen.

La Rosa sier at det viktigste er ikke å vinne, men å se på de tingene hun har fått til de siste 8 månedene.

– Jeg håper at jeg greier å gjennomføre alt som planlagt, samtidig som at jeg har det kjempe gøy! Jeg håper jo selvfølgelig at jeg vinner, men forventer en plassering. Å vinne er ikke alltid det vikigste, men bare det å se tilbake på alt jeg har fått til de siste åtte månedene gjennom konkurransen – er den største seieren for meg.

Hun er veldig takknemlig for alle de som har støttet henne, og føler hun har fått anerkjennelse for det hun har gjort i ettertid.

– Å kunne representere hjemmeplassen min er en ære. Møre og Romsdal er et fylke med helt fantastiske mennesker og fantastiske omgivelser. Jeg har hele fylket bak meg og de heier og støtter på meg utrolig mye. Vi er et team, og bak min opptreden står de også – både lokalavisen, organisasjonene og alle de som har stemt på meg.

Hvordan har tilbakemeldingene?

– Jeg har fått utrolig mange tilbakemeldinger. Jeg blir rørt og glad for at jeg har gjort et så godt inntrykk og at mennesker bruker ord som «ekte forbilde» « fornuftig jente» « fantastisk personlighet», forteller La Rosa og legger til:

– Da vet jeg at jeg er på riktig vei. De tilbakemeldingene jeg har blitt mest glad for er mennesker som sier til meg at jeg for de, har gjort en forandring og engasjert de

Denne artikkelen er basert på et intervju som ble gjort sist uke.

Lik Extraavisen.no på Facebook!