Extraavisen.no

Innenriks

– Det var veldig spesielt, men også rørende

(KONGSBERG): Extraavisens journalist, Mauricio Evensen sier det er veldig rørende, men også veldig spesielt å være til stede i Kongsberg sentrum da folk la ned blomster etter angrepene onsdag kveld.

Publisert for

, den

Journalist i Extraavisen, Mauricio Evensen dekker saken fra Kongsberg. Han er rørt over solidariteten folk viser. Foto: Mauricio Evensen

– Det var veldig spesielt, rørende, vanskelig, men også mange følelser og tanker samtidig når jeg dekker slike saker, sier journalist i Extraavisen, Mauricio Evensen.

Samtidig sier han at det er godt å være tilstede og se at folk står sammen i den tunge stunden.

– Jeg er på plassen på grunn av jobben, men det er viktig at jeg som journalist også viser respekt og bry meg om de etterlatte.

Evensen sier at det er mange i Kongsberg som er preget etter hendelsen. Stemningen er trist og stille i den lille kommunen.

Flere har lagt ned blomster og lys etter angrepene i Kongsberg onsdag kveld. Foto: Mauricio Evensen / Extraavisen

Evensen sier til Extraavisen at han er på plassen enda, og at det er mange folk som legger ned blomster.

– Jeg er i Kongsberg sentrum nå, og det er mange som legger ned blomster. Det kommer hele tiden nye folk og legger ned. Det er rørende å se.

Det var onsdag kveld at den 37 år gamle Espen Andersen Bråthen skjøt og drept fem mennesker med pil og bue. Saken har fått internasjonal oppmerksomhet, og har rystet hele lokalsamfunnet.

Lik Extraavisen.no på Facebook!