Extraavisen.no

Nyheter

Dette skjedde i natt

Nyheter mens du lå og sov

Publisert for

, den

Brann i Trevarefabrikk på Romerike

Natt til onsdag brøt det ut brann i trevarefabrikk på Fenstad i Nes på Romerike. Politiet opplyser at fabrikken er totalskadd.

– Det brenner veldig godt i bygget. Fra et nabohus er det evakuert to stykker, mens de som bor i et annet hus, var bortreist, fortalte operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt til NTB.


USA jobber med vaksinekrav for innreisende

For tiden jobber Biden-administrasjonen med å innføre krav om at utlendinger som vil reise til USA, må være vaksinert mot covid-19, melder nyhetsbyråene AP. Myndighetene sier at kravet vil komme som en del av administrasjonens trinnvise plan for å lette innreisereglene for utlendinger.

Foreløpig er det ikke satt opp noen tidslinje for når kravet vil innføres.


478 nye smittetilfeller siste døgnet

I Norge er det registrert 478 koronasmittede i Norge. Tallene viser at det er 125 flere enn samme dag i forrige uke og det høyeste siden slutten av mai.

De siste sju dagene er det i snitt registrert 356 koronasmittede per dag, og FHI viser frem tallene, som tilsier tilsvarende snitt for sju dager siden lå på 250, så trenden er stigende.


Minst ti omkom i bilulykke i Texas

I Texas skal minst ti mennesker ha omkommet i en bilulykke sør i Texas. Hendelsen skal ha skjedd på en landevei da føreren av varebilen skal ha mistet kontrollen. Varebilen skal ha vært overfylt med 29 passasjerer, stort sett migranter.

I tillegg til de døde, er 20 andre skadet som følge av ulykken, og ulykken fant sted, og  like etter klokken 16 lokal tid i Encino, som ligger om lag 8 mil nord for byen McAllen.

Lik Extraavisen.no på Facebook!