Extraavisen.no

Nyheter

Dette skjedde i natt

De viktigste nyhetene fra natt til fredag 13.august.

Publisert for

, den

Foto: Oli Woodman

Seks døde i skyteepisode i Plymouth

Seks personer, deriblant gjerningsmannen er bekreftet døde etter en skyteepisode i byen Plymouth i Storbritannia. Flere britiske medier melder om at et barn er blant de drepte.

Politiet sier at det ikke skal være snakk om terror.

Devond and Cornwall Police Departement melder på sine nettsider at to kvinner og tre menn ble funnet døde på et åsted. En annen kvinnen skal ha blitt bekreftet død på sykehuset som følge av skuddskadene.


623 nye smittetilfeller siste døgn

I Norge er det registrert 623 nye smittetilfeller det siste døgnet, og tallene fra FHI viser at det er 63 flere smittede enn samme dag i forrige uke.

I snitt er det registrert 490 smittetilfeller per dag, og trenden anses som stigende.


Lasteskip i brann utenfor Grimstad

Det skal ha begynt å brenne i et lasteskip som lå utenfor Grimstad, rundt åtte kilometer fra land, melder NTB.

En person er behandlet for røykskader, og om bord skal det ha vært en besetning på ti mannskap.

Hovedredningssentralen Sør-Norge fikk melding om brannen på skipet Hagland Borg klokken 02:31 natt til fredag. Brannmannskapet ankom båten og fikk brannen slukket.

– Brannfolk fra Larvik er satt om bord og de har fått stengt av maskinrommet, der brannen startet, forteller vakthavende redningsleder Johan Mannsåker til NTB.


Støre tar igjen i stastministermåling

Ap-leder, Jonas Gahr Støre har tatt igjen Høyre-leder Erna Solberg, ifølge en stasministermåling som VG har gjennomført.

I målingene viser det at 51 prosent av de spurte i VG-måling, svarer velgerne at de vil ha Støre som statsminister, mens 41 prosent vil ha Solberg.

Det er første gang i 2021 at Gahr Støre har passert statsministeren i en måling, og målingene viser igjen i en måling som NRK gjennomførte.

Lik Extraavisen.no på Facebook!