Extraavisen.no

Nyheter

Dette skjedde i natt

Nyheter mens du lå og sov. Her er de siste nyhetene fra natten.

Publisert for

, den

Pixabay
Foto: Kollinger

1047 nye smittetilfeller i Norge

I Norge er det registrert 1047 nye smittetilfeller siste døgnet. Tallene viser at det er 488 flere enn samme dag i forrige uke.

De siste sju dagene er det i snitt registrert 1.113 koronasmittede per dag her i landet, og tilsvarende snitt for sju dager siden lå på 597.

Oslo kommune har registrert 316 nye tilfeller siste døgn, og i alt har nå 156.133 personer testet positivt for korona i Norge.


Båt mot skjær ved Hafrsfjord

En båt har gått på et skjær ved Presteskjæret ved Hafrsfjord bru i Sola og Stavanger kommune.

Politiet sier de har bidratt med helikoptersøk sammen med hovedredningssentralen.

– Det er opplysninger som tilsier at de som var om bord i båten skal ha kommet seg i land. Etter hva vi vet så langt er det ikke meldt om noen skadde, forteller operasjonsleder Jostein Reiestad ved Sør-Vest politidistrikt til NRK.


Baby født på evakueringsfly

Flere tyrkiske medier skriver at en 26 år gammel afghansk kvinne fødde sitt barn 30.000 fot over bakken.

Det melder deriblant nyhetsbyrået Demiroren.

Et fly med evakuerte personer fra Kabul landet i Storbritannia med én passasjer ekstra, etter en fødsel om bord, og da ingen meldte seg etter at kabinpersonalet spurte om det var en lege om bord, trådte de til selv.

Fødselen startet kort etter at Turkish Airlines-flyet med Soman Noori og hennes mann tok av fra Dubai med kurs for Birmingham.

Ifølge flyselskapet skal de ha landet for sikkerhets skyld i Kuwait etter fødselen, men både mor og barn var friske nok til at flyet kunne fortsette.

Paret med den nyfødte datteren fortsatte videre til Birmingham, dit de ankom med sine to små sønner.


Orkanen «Nora» traff Mexicokysten

Orkanen «Nora» nådde den nordvestlige kysten av den meksikanske delstaten Jalisco lørdag kveld, melder det amerikanske nasjonale orkansenteret NHC.

«Nora» er registrert i kategori 1, og det er ustedt orkanvarsler for strekningen i delstatene Colima, Nayarit og Jalisco, opplyser det nasjonale orkansenteret.

Tidligere kunne SVT melde om at «Nora» har holdt seg på sjøen, og har en vindstyrke på 40 m/s.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Extraavisen arkiverer 2,7 mill. artikler. Les mer