Extraavisen.no

Nyheter

Dette skjedde i natt

Nyheter fra natten mens du lå og sov.

Publisert for

, den

Kim Jong-Un sammen med den sørkoreanske presidenten, Moon Jae-In. Begge er enige om å gjenoppta kontrakten mellom landene.

330 nye smittetilfeller det siste døgnet

I Norge er det registrert 330 nye smittetilfeller det siste døgnet. Tallene viser at det er 135 flere enn samme dag i forrige uke og det høyeste smittetallet på en enkelt dag siden 1.juni.

Det er registrert i snitt 223 smittetilfeller per dag.

Nord-Korea og Sør-Korea gjenopptar kontrakten

Både lederne i Nord-Korea og Sør-Korea er enige om å gjenoppta kontrakten om å opprettholde den direkte kommunikasjonen og å forbedre båndene mellom landene.

I fjor besluttet Nord-Korea å kutte all kommunikasjon med Sør-Korea i juni i fjor, og sprengte dermed et kontor som tilhørte Sør-Korea.

Rekordoverskudd for Tesla

Tesla gikk med rekordoverskudd på 9,7 milliarder i andre kvartal, noe som er selskapets første kvartalsvis overskudd på over 1 milliard dollar, melder NTB.

Overskuddet viser at den økte fra 104 millioner dollar, som tilsvarer 920 millioner kroner. Selskapet sier de har hatt en doblet omsetning på nesten 12 milliarder dollar, som tilsvarer 105 milliarder kroner.

To til sykehus etter utforkjøring i Mosjøen

To personer er fraktet til sykehus etter en utforkjøring på Halsøy i Mosjøen natt til tirsdag.

I bilen skalk tre personen vært involvert i ulykken, og en av dem kom ikke til skade i ulykken. Politiet fikk melding om ulykken kl. 00:37.

– En av de skadde ble sendt til sykehus med luftambulanse, mens den andre ble fraktet med bil, forteller operasjonsleder Kjetil Kaalaas i Nordland politidistrikt til NTB.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Siste artikler:

Tror du Vladimir Putin har kreft?
2 stemmer