Extraavisen.no

Nyheter

Dette skjedde i natt

Nyheter mens du lå og sov.

Publisert for

, den

Freepik
Foto: Freepik

243 nye smittetilfeller i Norge

I Norge er det registrert 243 nye smittetilfeller det siste døgnet. Tallene viser at det er 75 flere enn samme dag i forrige uke, og de siste sju dagene er det i snitt registrert 297 koronasmittede per dag. Tilsvarende snitt for sju dager siden lå på 200, så trenden er stigende.


Florida med høye smittetilfeller

Florida lider av høye smittetilfeller per døgn, og det siste døgnet er det registrert 21.683 smittetilfeller i delstaten. Det er en økning på 4.590 tilfeller fra dagen før. Helsemyndighetene sier at det er det høyeste smittetall siden pandemiens start. Amerikanske myndigheter har nå registrert delstaten som det nye nasjonale episenteret for smitte.


Til legevakt etter slagsmål

To menn i 20-årene kom i et slagsmål på Stathelle natt til søndag, og er betegnet som skadet. En av dem skal ha blitt tatt med til sykehuset i ambulanse, og den andre ble fremstilt på legevakten, opplyser Sør-Øst politidistrikt.


Mann slått i ansiktet i Stavanger

Politiet kunne natt til søndag melde om at flere hadde samlet seg til et slagsmål ved jernbanestasjonen i Stavanger. En mann i 40-årene ble utsatt for et slag i ansiktet, og politiet har nå mistenkt to menn i 20-årene for forholdet.

– Det har vært krangel på toget, som endte med knuffing etter de ankom Stavanger. Vi har snakket med ett vitne utenom de tre involverte. Skaden til fornærmede betegnes som kroppskrenkelse, og vedkommende trengte ikke legetilsyn, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen til VG.

Fornærmede ønsker å anmelde saken, ifølge avisen.

Lik Extraavisen.no på Facebook!