Rampelyset

Espen Eckbo til TV 2

En av Norges desidert største komikere blir en viktig brikke i TV 2 sin satsing på å bli størst og best på humor.

– TV 2 skal ha en ledende posisjon innen humor i årene som kommer, og dette er en av våre viktigste innholdssatsinger. Med dette så ønsker vi å trekke til oss en kombinasjon av både unge talenter og de mest erfarne humoristene i Norge. Med sitt enorme univers er Espen Eckbo en av de aller største, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Espen Eckbo skal utvikle nye humorkonsepter for TV 2 i tillegg til at det vil bli gode muligheter for å se enkelte av Espens tidligere humor-suksesser på TV 2 Play.

– Vi skal heller ikke utelukke at det vil komme nye versjoner av tidligere humorsuksesser. Det blir rett og slett utrolig gøy å jobbe med Espen fremover. Hele TV 2s humormiljø og ikke minst seerne våre, har all grunn til å glede seg over at Espen nå er tilbake i TV 2-familien, sier Haldorsen.

Eckbo har vært i TV 2 tidligere i karriéren, og står bak en rekke legendariske serier som «Nissene på Låven», «TV 2 Nøttene», «Tett på tre» og «Asbjørn Brekke Show». Espens siste prosjekt var seersuksessen «Nissene i Bingen», som ble nominert til Emmy-prisen i 2022. 

– Når TV 2 vil satse så tydelig og ambisiøst på akkurat det jeg driver med, så er det veldig hyggelig å bli invitert til å bidra. Jeg gleder meg til å jobbe med og for alle de bra kreftene som allerede er samlet her, sier Espen Eckbo.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Sveio. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.