Extraavisen.no

Innenriks

Extraavisen har mottatt over 600 mobbehistorier etter Julie sin historie

Etter at Julie Dahlen Børresen fortalte om sin mobbehistorie til Extraavisen, har avisen mottatt over 600 henvendelser fra folk som vil fortelle om sin historie.

Publisert for

, den

Miss Norway-deltaker Julie Dahlen Børresen har rett og slett fått flere til å åpne seg. Foto: Privat

– Jeg har blitt mer bevisst på hvor viktig det er å snakke om mobbing, og også å snakke om at det finnes flere ulike former for mobbing. Jeg skjønte nesten ikke først at jeg ble mobba. Det var fordi jeg stort sett hadde lært om fysisk og veldig direkte mobbing, sa hun til Extraavisen.

Hennes intervju har berørt mange rundt om i Norge, noe som har ført til at mange vil fortelle om sin mobbehistorie. Hittil har Extraavisen mottatt over 600 emailer fra folk som vil fortelle om sin historie.

– Wow så mange! Det sier jo alt om hvor mange som faktisk opplever mobbing og hvor vanlig det egentlig er, sier Børresen til Extraavisen søndags morgen, og legger til:

– Det er helt utrolig at så mange har blitt rørt av historien min og at de selv har blitt inspirert til å fortelle.

På sosiale medier får hun også en del oppmerksomhet, hvor hun får en rekke kommentarer på våre kanaler.

I tillegg har mange delt historien til Julie på sine kanaler. Her kan du lese intervjuet med Julie Dahlen Børresen.

Lykke til videre i livet Du er en figur! (kommentar)

For en nydelig jente! TØFF som står frem med sin historie, sier bare LITT om at ALLE kan bli mobbet for et eller annet, jeg har ALLTID stått mot de som mobber, kan huske at noen prøvde å mobbe meg også, vil ikke si at det lønte seg for de… Stå på Julie, det blir bedre!! (kommentar)

Dette viser bare hvor viktig det er å sette et søkelys på hvor skadelig mobbing er. Du er et forbilde Julie. Fortsett med engasjementet. Hilsen en engasjert rektor (innlegg)

Jeg er virkelig rørt, og takknemlig for at du åpner deg. Takk for at du deler din historie. (innlegg)

Det er nesten som å lese min egen historie på repeat. Julie har virkelig truffet spikeren på hodet. (innlegg)

Det gjorde utrolig vondt da jeg leste dette, men jeg oppfordrer mange av mine venner til å lese dette. Håper flere av mine venner som jobber i skolesektor tar seg tid til å lese dette. Det var rett og slett en rørende historie som forteller viktigheten av mobbingen. (innlegg)

Lik Extraavisen.no på Facebook!