Extraavisen.no

Kjendiz

Extraavisen lanserer kjendisnettsted

(NETTSTED): Det er så vidt man har rukket å avfyre de siste nyttårsrakettene og fått drukket opp de siste champagnedråpene før Extraavisen lanserer ett nytt kjendisnettsted. 10.januar 2022 lanseres Kjendiz.no.

Publisert for

, den

Arkivfoto: Extraavisen.no

Extraavisen har i løpet av det knappe året den har eksistert bygget seg opp til å bli nettopp det navnet sier, et tabloid supplement til resten av avis-Norge.

Det er derfor helt i avisens ånd å etablere et eget nettsted som utelukkende skriver om kjendiser og deres gjøren og laden.

Nettstedet har planlagt oppstart 10. januar neste år, og frem til da jobbes det hardt med planlegging av både design og det redaksjonelle.

– Leserne vil oppleve at nettstedet og designet vil stå i stil med Extraavisen, sier ansvarlig redaktør i Extraavisen, Daniel DeNiazi.

DeNiazi sier videre at han ser frem til å starte et helt nytt nettsted som skal fokusere på livsstil, skjønnhet og annet som angår norske og utenlandske kjendiser.

Han vil ikke utelukke at nettstedet vil bringe til torgs andre typer nyheter dersom det skulle være av interesse. Men DeNiazi presiserer at kjendiser og kjendissaker vil spille førstefiolin i det redaksjonelle arbeidet.

Nettstedet lanserer den 10.januar 2022, og redaktør til det nye nettstedet er allerede på plass.

Lik Kjendiz.no på Facebook!