Extraavisen.no

Innenriks

– Familie og venner har vært viktig

(AURSKOG-HØLAND): Miss Norway-deltakeren, Julie Børresen fra Bjørkelangen i Aurskog-Høland sier at støtten fra familier og venner har vært viktig i konkurransen.

Publisert for

, den

Foto: Daniel MIllan

– Jeg la ned veldig mye arbeid og engasjement i konkurransen i fjor, så de har skjønt at det er veldig viktig for meg å være med. At de er såpass støttende og heier på meg er helt fantastisk. Det hadde blitt veldig tungt om de ikke var det, når dette er noe jeg virkelig vil, sier Børresen til Sagene Avis.

I fjor kom Børresen på 4.plass og tidligere i år ble det kjent at hun gjorde comeback: 

– Både venner, bekjente og familie har vært veldig støttende og sagt at jeg burde prøve en gang til. Jeg tror de så hvor mye det ga meg å være med sist, og jeg setter veldig stor pris på støtten fra de rundt meg. Den er gull verdt, sa Børresen i et intervju med Extraavisen tidligere i år. 

I fjor åpnet Børresen seg opp, og fortalte om sin mobbehistorie, hvor hun blant annet nådde ut til en rekke stortingspolitikere. 

Saken fikk stor oppmerksomhet etter at Extraavisen skrev en sak om hennes mobbehistorie. Av de stortingsrepresentantene som reagerte kraftig, var det Helge Njåstad som roste Børresen for sin åpenhet. 

– Slike eksempler motiverer folk til å ta tak i problemer som vi har nulltoleranse for, sa Njåstad etter å ha lest historien til Julie.

Lik Extraavisen.no på Facebook!