Extraavisen.no

Innenriks

Flere har vist sin støtte til hunden Jazz

Etter at Extraavisen skrev om hunden Jazz har flere vist sin støtte. Hunden kan risikeres å bli avlivet dersom ikke hunden får den hjelpen han trenger.

Publisert for

, den

Hunden Jazz kan bli avlivet dersom han ikke får hjelp til operasjonen. Her er et bilde matmor Heidi og hunden Jazz. Foto: Privat

– Vi er på riktig vei, nesten halvparten er kommet inn på spleisen . Men ennå treng vi litt drahjelp, skriver hundeeier, Heidi Limbom på Facebook.

Det var tidligere at Extraavisen skrev om hunden Jazz som risikerer å bli avlivet dersom det ikke blir samlet inn nok penger til operasjon. Målet er å samle inn 14.000 kroner i håp om å redde hunden, men siden det ble skrevet om hunden har flere bidratt.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Etter at Jazz kom til sitt nye hjem i Grimstad, skulle det nemlig vise at noe var skikkelig galt. Til en vanlig helsesjekk hos veterinæren fikk hun beskjed om tennene til Jazz var råtne.

– For to år siden var vi hos veterinær og de sa det ikke såg så galt ut. Da jeg var tilbake hos veterinæren så kom kontra beskjeden om at tennene var i ferd med å råtne, sa hun.

For å gi jazz sjansen til å leve et fullverdig og smertefritt liv må han ha denne omfattende operasjonen. Denne operasjonen koster 14000 kroner. I tillegg koster blodanalysen rundt 1000-1200 kroner.

– Jeg har dessverre ikke disse pengene til operasjon og forsikringen dekker ikke slike ting . Jazz er selvfølgelig forsikret, men det er operasjonen som koster, sa Limbom tidligere.

Dette har også medført at hunden har måttet gå på smertestillende siden det ikke økonomi til å få gjennomført en behandling.

Siden forsikringen ikke dekker operasjon, medisiner eller analyse, har hun startet en spleis, i håp om å få redde Jazz.

Hittil er det gitt nesten 8000 kroner.