Extraavisen.no

112

SISTE: Tre personer om bord i flyet

(LARVIK): Hovedredningssentralen Sør-Norge bekrefter at et mindre fly har styrtet 8 km vest for Larvik.

Publisert for

, den

– Det er politihelikopter og redningshelikopter på vei/i området i tillegg til flere politiressurser, skriver de på Twitter.

Sør-øst politidistrikt opplyser at de leter et mindre fly som skal ha styrtet ved Larvik. Skadeomfanget er foreløpig uklart.

– Området er lokalisert, og redningsmannskaper og ressurser fra nødetatene har kommet fram til stedet, heter det i pressemeldingen.

Flyet skal ha styrtet i området ved Tveidalen mellom Larvik og Porsgrunn.

Foreløpig er det uklart hvor mange som skal ha vært i flyet og hvilke fly det er snakk om. Flyet styrtet ved 09.20-tiden tirsdag morgen.

Tor Eriksen, politistasjonssjef i Larvik sier til Dagbladet at det er helt sikre på at et fly har styrtet, og alt tyder på det.

Flere fra nødetatene, brann, politi og ambulansepersonell er sammen med Hovedredningssentralen (HRS) for å delta i søket.

Den første meldingen kom fra et vitne, og politiet jobber nå med å avklare hvor mange som var om bord, og hvor flyet kom fra.

Vegtrafikksentralen sør melder at Fylkesveien mellom Tvedalen og Kjose er stengt som følge av flyulykken.

Flyulykken skal ha skjedd 8 km vest for Larvik, nærmere bestemt i Tvedalen.

Tre personer skal ha vært om bord da flyet styrtet, bekrefter kilder til NRK.

Flyet skal ha tatt av fra Torp flyplass i Sandefjord før det styrtet i i Tvedalen. Politiet bekrefter i en pressemelding at det er tre personer som omkom i flyulykken.

SISTE: Politiet har vært i kontakt med de nærmeste pårørende. De pårørende følges opp av kriseteam i de respektive hjemkommuner, skriver politiet i en pressemelding.

Lik Extraavisen.no på Facebook!