Extraavisen.no

Utenriks

Forsøker å tjene penger på kidnapping-sak

Etter at nyheten om kidnapping-saken om jentene Olivia (6) og Anna (1) ble en riksnyhet i Spania, har flere forsøkt å tjene store summer på saken.

Publisert for

, den

Foto: Privat

Det melder Canariavisen.

For tre dager siden ringte noen inn fra et marokkansk nummer med tilbud om å be for at jentene blir funnet, og vedkommende som ringte inn, skal ha hevdet å ha overnaturlige evner. Dette ville han ha 3000 euro for å gjøre dette.

Tilbudet ble ringt fra et marrokansk telefonnummer, og organisasjonen sier at de ikke tar i mot slike tilbuder. De mener dette er en politisak og det er politiet som skal løse saken.

Det var for litt over to uker siden at jentene ble kidnappet av sin egen far, og etter tiden har ingen sett noe til verken faren eller jentene. Civil Guard fikk dermed inn en bekymringsmelding om at en mann, som antakeligvis er faren til de to jentene ble savnet. I tillegg ble faren også meldt savnet, etter at en båt som tilhørte ham ble funnet. Det ble også funnet blodspor i båten.

– Jeg vil sende masse lys og kjærlighet til jentene og jeg er sikker på at de har det bra. At de ikke ser på nyhetene og den vonde energien, at alle tenker jentene er et vakkert lys, at de er beskyttet, og at vi håper de kommer til å leke og løpe i glede, sa moren Beatriz til COPE Canarias, ifølge Europa Press.

Saken har fått enorm oppmerksomhet i Spania, og nå prøver flere å tjene penger på forsvinningen, noe som organisasjonen SOS Desaparecido mener at det ikke er første gang.

Organisasjonen mener at dette er svindel, og de filtrere ut slike meldinger som ikke er autentiske. De mener det er usmakelig å tjene penger på saker som ikke kan løses av overnaturlige evner.

Lik Extraavisen.no på Facebook!