Extraavisen.no

Kultur

Fotograf Rune Hammerstad gleder seg til nye utstillinger

Det finnes flere kjente fotografer i Norge, noen fotografer er det man kaller kjendis-fotografer og andre fotografer er kjente kunstfotografer.

Publisert for

, den

rune hammerstad

Men få kan kunsten å kombinere flere stilarter. En av dem er fotograf Rune Hammerstad i Oslo.

Rune Hammerstad er en relativt ung fotograf, men har allerede gjennomført en rekke utsmykninger og har snart hatt hele 50 fotoutstillinger, og nå gleder han seg til nye utstillinger.

– Til daglig jobber jeg i fotostudiet mitt i Oslo sentrum med vanlige oppdrag som bryllupsbilder og bedriftsfoto, men fotoutstillinger liksom høytid for meg. Det er inspirerende å vise frem bilder til publikum også, sier Hammerstad.

Rune Hammerstad har hatt fotoutsillinger i kirker, gallerier, kulturhus og så videre – de fleste i Oslo og omegn. Og med den forestående gjenåpningen gleder fotografen i Oslo seg til å vise frem nye blinkskudd.

– Jeg har brukt mye tid på å finne nye og interessante motiver, ta nye fotografier og å trykke nye bilder, så jeg er veldig spent på hvordan publikum vil ta imot de ferskeste bildene, forteller Hammerstad.

Men hvor de nye utstillingene vil være er han foreløpig hemmelighetsfull om.

– Jeg har allerede lagt noen planer og er i dialog angående tider og steder, de nye utstillingene vil bli offentliggjort når de er klare, forhåpentligvis om ikke så lenge, avslutter fotografen.