Extraavisen.no

Innenriks

Frøya.no blir en del av Polaris Media

Tore Strømøy AS selger alle aksjene i nettavisen Frøya.no AS til Polaris Media Midt Norge AS (PMMN). Dermed kan lokalavisen leve videre.

Publisert for

, den

Tore Strømøy er lykkelig over at nettavisen Frøya.no kan nå leve videre i beste velgående. Foto: Titt Melhus

Tore Strømøy har vært hovedeier i lokalavisa siden etableringen for snart 11 år siden. Salget skjer fordi dette er vurdert til det beste for den framtidige utviklinga av Frøya.no, heter det i pressemeldingen.

De siste årene har nettavisen opparbeidet en meget sterk posisjon i lesermarkedet på Frøya. Først og fremst kan dette måles i oppslutningen Frøya.no har i lesermarkedet. Daglig leser nærmere 70 prosent av den voksne befolkningen på Frøya nyheter levert via mobil og PC.

– Suksessen redaksjonelt skal tilskrives Tore Strømøy og de ansatte som i fellesskap har gjort en meget god jobb i mange år, skriver PMMN i pressemeldingen.

Henning Johansen, direktør lokale mediehus i PMMN, sier at de ser frem til å kunne bidra til videre utvikling av Frøya.no.

– Vi er imponert over den sterke leseroppslutningen Frøya.no har lyktes med å oppnå. Vi håper og tror at vi kan bidra til videre redaksjonell utvikling av nettavisa og at vi i tillegg kan skape inntekter som legger grunnlaget for en sterkere økonomi. Frøya et meget spennende område med eventyrlig industriutvikling og befolkningsvekst.

Tore Strømøy som er kanskje mest kjent fra TV-programmet “Tore på Sporet” på NRK sier at han er meget fornøyd med avtalen:

– Dette er en gledelig dag for meg, siden vi med dette sikrer at Frøya.no får leve videre som selvstendig lokalavis, sier Strømøy, i pressemeldingen, som og også legger til:

– Det har vært mange tøffe og slitsomme år. Jeg har det siste året hatt to ansatte på heltid i avisa, noe som har ført til at den økonomiske situasjonen er blitt mye dårligere. Jeg ser at inntektene ikke holder slik vi driver i dag.

Frøya.no dekker Frøya kommune i Trøndelag, som har en befolkningstall på over 5100.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Siste artikler:

Tror du Vladimir Putin har kreft?
2 stemmer