Flere innbyggere i bydelen Prati i Roma er preget etter at tre kvinnelige prostituerte ble funnet drept. Politiet sier de ble funnet bare et steinkast unna Vatikanet, og de har nå satt i gang en politijakt for å finne vedkommende som står bak drapene.

Politiet tror i følge The Guardian at det er samme person som står bak drapene. To av de prostituerte kom fra Kina. Disse er i 40-årene og ble funnet med omfattende stikkskader.

Ifølge avisen var det en posrtvakt ved en boligblokk som slo alarm om funnet. En av kvinnene ble funnet i døråpningen på en av byggets leiligheter torsdag morgen, mens den andre ble funnet i leiligheten.

Den tredje kvinnen kom fra Columbia, og ble funnet med samme skadene som de andre kvinnene. Politiet sier de fant henne i en kjeller i et boligblokk. Boligblokken skal ha blitt funnet ikke langt fra der de andre likene ble funnet.

Drapene skal ha skjedd i nærheten av Italias Høyesterett. Hendelsen har ført til at debatten om regulering av Italias sexkjøpslov igjen har blusset opp, ifølge Dagbladet.

– Dette er en forferdelig industri. Men vi må forstå at det finnes mennesker som ønsker å jobbe med dette, men som ikke kan gjøre det i trygge omgivelser, sier Ermina Gbido i organisasjonen som jobber for prostituerte i Italia til The Guardian.

Politiet frykter nå at en seriemorder går løs, og opplyser om at de vil fortsette jakten på den mistenke inn til han blir tatt.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Del videre

Extraavisen arkiverer 2,7 mill. artikler. Les mer