Blanca Olivia Arellano Gutiérrez (51) fra Mexico ble stup forelsket i Juan Pablo Villafuerte over internett. Juan er fra peru og invitere 51-åringen.

Før Blanca resiser snakker hun med sin niese Karla Arellano i telefonen 7.november. Det blir hennes siste livstegn, da Blanca forklarer at livet i Peru går fint. Hun forteller videre at hun er forelsket.

Men to dager senere, 9.november skal lokale fiskere gjøre et funn de sent vil glemme. I havet utenfor byen Huacho i Lima-regionen finner de levninger.

I havet finner de blant avkappet arm, hode uten ansikt og en overkropp som trolig skal ha vært blottet for organer. Funnene er skremmende og det setter en støkk hos fiskerne, ifølge El Pais.

Familien er uvitende på hva som har skjedd, men er fortsatt urolig. De melder henne savnet. Karla har nå gått ut på twitter og meldt tanten savnet:

– Jeg trodde aldri at jeg skulle havne i denne situasjonen, men i dag ber jeg om hjelp til å lokalisere en av de mest elskede og viktigste personene i livet mitt. Min tante Blanca Olivia Arellano Gutiérrez forsvant mandag 7. november i Peru. Hun er av meksikansk opphav. Vi frykter for livet hennes, skriver Karla.

Etter at Blanca ble meldt savnet og funn av levninger er tatt opp for rettsmedisinsk, har politiet i Peru opplysninger som leder til Juan Villafuerte.

Politiet bestemmer seg for å gå til aksjon mot leiligheten og tar en ransakelse. Selv om de blir møtt av renslige forhold på badet og andre rom i huset, ta politiet ifølge avisen i bruk et blue-reøntegn lys som gjør blodsporene synlige.

Under aksjonen blir det blant annet funnet et meksikansk flagg og kvinneklær, ifølge avisen El Comercio Peru.

Foreløpig mener politiet at Juan ikke står bak drapet helt alene, og mener han skal ha fått hjelp av andre. Drapet på Blanca skal ha medført demonstrasjoner, som en støtte til Blanca og familien.

Den siste meldingen på twitter etter støtterklæringen lyder slik:

– Med våre hjerter og liv i som har falt i stykker, bekrefter vi at vår elskede tante Blanca Arellano er identifisert som død. Vår familie ber om respekt og ro i disse vanskelige tidene. Vi har ikke ord for å uttrykke det vi opplever.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Del videre

Extraavisen arkiverer 2,7 mill. artikler. Les mer