Extraavisen.no

Utenriks

Gabby (22) bekreftet død

Amerikansk politi har i dag bekreftet at det var Instgram-eventyrer Gabby Petito (22) som ble funnet død i nærheten av nasjonalparken Grand Teton i Wyoming.

Publisert for

, den

Gabby (22) er bekreftet død og Brian er nå forsvunnet helt. Foto: FBI

Politiet har startet etterforskning, og dødsårsaken skal være foreløpig ukjent. Nå har FBI gått ut og hevdet at hun ble drept, ifølge Fox News.

– Brian Laundrie er en person vi er interessert i. Alle med informasjon om Landries rolle i dette eller med informasjon om hvor han er, skal kontakte FBI, skriver FBI i en pressemelding.

FBI sier de er på jakt etter forloveden, etter at en video ble offentliggjort, som viser at Gabby (22) gråter etter en krangel.

Familien til 22-åringen ble søndag informert om funnet, og mandag kveld besluttet FBI å ransake hjemmet til Brian Laundrie.

1. september kom Gabrielle, bedre kjent som Gabby Petitos forlovede Brian Laundrie kjørende hjem i hennes van uten henne, ifølge NRK tidligere.

Bilder fra flere TV.stasjoner viser at en rekke esker med beslag bæres ut, og foreløpig er det ikke kjent hvor Laundrie oppholder seg. Politiet sier at han er fortsatt meldt savnet.

Lik Extraavisen.no på Facebook!