Extraavisen.no

Reise

Gresk turistdepartement inngår samarbeid

(REISE): Avtalen bygger på den globale trenden som indikerer et reiseskifte mot aktive reiser, og innebærer blant annet en rekordsatsing på sportshoteller fra Apollo sin side.

Publisert for

, den

Foto: Apollo

Forrige uke møtte den greske turistministeren, Vassilis Kikilias, både administrerende direktør i Apollo Travel Group, Leif Vase Larsen, og senior visepresident og kommersiell direktør i Apollo Travel Group, Nina Hornewall, for å diskutere detaljene i avtalen.

Apollo, som er Nordens største arrangør av reiser til Hellas, planlegger å bringe totalt 500 000 besøkende til Hellas i år fra Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Som en del av satsningen øker Apollo antall treningsreisende med hele 20 prosent i år mot 2019, blant annet gjennom lanseringen av to nye Apollo Sports-hotell i sommer: Porto Myrina – powered by Playitas på Limnos og Levante – powered by Playitas på Rhodos. Fra før har Apollo to andre sportshoteller i Hellas, ett på Kreta og ett i Sivota på det greske fastlandet.

– Et stort potensial

Under pressekonferansen understreket Turistminister Kikilias betydningen av avtalen og la til at sportsturisme har et stort potensial – spesielt nå som globale reisetrender indikerer et reiseskifte mot helse og velvære, opplevelsesreiser og naturopplevelser, som også er departementets satsingsområder. Han la til at den videre utviklingen av sportsturisme også vil bidra til å utvide turistsesongen og forbedre det totale reiselivsproduktet.

For å vise sin støtte til Apollos initiativer vil turistministeren blant annet innvie det nye Apollo Sports-hotellet Porto Myrina – powered by Playitas på Limnos i mai.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Siste artikler:

Tror du Vladimir Putin har kreft?
2 stemmer