Extraavisen.no

Innenriks

– Gud skal fikse strømregningen

(MEDIER): TV-pastoren Ivar Kolstad skal ha bedt seerne om å droppe betaling av strømregningen og heller gi pengene til Visjon Norge. Han skal ha sagt at Gud fikser strømregningen.

Publisert for

, den

TV-pastor Ivar Kolstad mener folk skal droppe strømregningen og heller gi det til Visjon Norge. Skjermdump: Visjon Norge

– Det kan jeg bare si nå med disse høye strømregningene. Ikke se på strømregningene, gi det ditt hjerte vil at du skal gi. Så vil Gud sørge for at strømregningen og alt annet blir betalt, sa Kolstad til sine seere på den kristne TV-kanalen 5.desember.

Det var NRK som først omtalte saken.

Kolstad fortsetter i TV-programmet at han aldri har tapt noe på det å være en giver, og ber folk om å droppe strømregningen og heller gi pengene til kanalen:

– Jeg har mange eksempler på det samme, personlige vitnesbyrd, men det skal jeg ikke ta nå. Jeg har vært en giver i alle år, og det har jeg aldri tapt på.

Til statskanalen sier biskop Jan Otto Myrseth i Tunsberg bispedømme at Kolstad sine uttalelser er en forkastelig veiledning.

– Det er en forkastelig veiledning å gi. Så kan vi gi det vi eventuelt har til overs etter at de nødvendige behovene er dekket.

Kolstad er uenig med biskopen og mener kanalen er takknemlig for alle gaver som blir gitt.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Siste artikler:

Tror du Vladimir Putin har kreft?
2 stemmer