Utenriks

Gutt (3) drept da han ble påkjørt av tog

En 3 år gammel gutt ble torsdag morgen drept da et tog kjørte på ham på jernbanelinjen i bydelen Gröpelingen i Bremen. Foreldrene hadde tidligere meldt om barnets forsvinning til politiet.

Torsdag meldte politiet at gutten sto alene på skinnene da toget kom forbi. I det toget kom i høy hastighet skal den tre år gamle gutten ha omkommet momentant.

– Ulykken skjedde rundt klokken 07.50 om morgenen i Bremen-Gröpelingen. Toget kjørte fra Bremen-Vegesack i retning sentralstasjonen i Bremen med en hastighet på rundt 120 kilometer i timen.

Selv om lokføreren så barnet sekunder før ulykken, klarte ikke han å bremse ned farten.

Det er fortsatt uklart hvorfor barnet forlot familiens hjem i et naboboligområde. Politiet har startet etterforskningen for å finne ut den nøyaktige bakgrunnen for ulykken.

Familiehuset til den omkomne 3-åringen ligger nemlig bare noen hundre meter fra ulykkesstedet, melder Bild.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Mandal i Lindesnes. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.